Den perfekta förlovningsringen

   forlovningsringar-vigselringar-dam-kvinna-vitguld-guld-diamanter-platina   

(På bilderna visas förlovningsringarna Mariella, Fiorella och Charlotte)

När man väljer förlovningsringar så är det viktigt att ha koll på vissa saker. Till exempel vilken form man vill ha på diamanten i mitten och vilken design man vill ha så som solitärring, sidostensring, halo-ring, dubbel halo-ring, trestensring, eller en förlovningsring med hidden halo. (för att läsa mer om olika designer på förlovningsringar klicka här)

Det är också viktigt att hantverket utförs på bästa möjliga sätt för att ge förlovningsringen sin fulla lyster, glans och kvalitet. (för att läsa mer om hantverk klicka här) Det finns många juvelerare som utför förlovningsringar men i slutändan så är det ett smycke som man bär med sig livet ut. Då är det viktigt att hantverket är utfört på bästa sätt både för kvaliteten och för att smycket ska vara vackert. På Björling Zetterberg så tummar vi aldrig på kvalitet och hantverk för de är det viktigaste faktorerna när man skapar en förlovningsring.

Den perfekta förlovningsringen väljer man utifrån sig själv. När man är trygg med att hantverket och kvaliteten är av högsta standard så väljer man design. Designen ska vara tilltalande för just dig så som form, skena och detaljer. Det är ett smycke som du bär med dig varje dag och som är personlig och en symbol för dig och din partners kärlek och partnerskap. Men eftersom att det är du som bär förlovningsringen så är det viktigt att välja någonting som känns rätt och tilltalande för just dig.

Ett bra sätt är att gå igenom alla designer som vi har på vår hemsida för att se vilken design som tilltalar just dig. Här har du en trygghet i att kvaliteten och hantverket är av högsta standard. Titta på bilder och alla detaljer i videon för att se vilka förlovningsringar som tilltalar just dig. Tänk sedan vilken utav de designer som du tycker om och som du skulle vilja bära varje dag? Och vilken känns mest du? Är det så att du hittar en design som nästan är som du har tänkt dig eller att du har en egen idé som du vill förverkliga så finns vi alltid här för att hjälpa och guida dig rätt.

För att välja den perfekta förlovningsringen så utgår du ifrån din egen smak och stil och kombinerar det med vad som känns rätt och fint för just dig. Det viktigaste efter val av design av din förlovningsring är just att hantverket är gjort på bästa sätt för att du verkligen ska känna dig nöjd med förlovningsringen. På Björling Zetterberg så är det vårt största fokus att varje detalj är skapt på bästa sätt så att förlovningsringen och designen kommer till sin rätt tillsammans med högsta kvalitet av förlovningsringen.