Om oss

Om Björling Zetterberg

logotyp

Björling Zetterberg är en juvelerare specialiserad på vigsel- och förlovningsringar. Vårt främsta fokus är hantverk, design, kvalitet och pris. Vi erbjuder högsta nivå av hantverk, design och kvalitet till det förmånligaste priset. Med ett team av gedigna designers, guldsmeder och juvelfattare, skapar vi enastående hantverk med tillverkning i både Sverige men även i högteknologiska Diamond District, Manhattan New York.

Alla våra ringar görs på beställning där man individuellt väljer stenar, ringstorlek, och gravyr. Därför tillämpas ingen returrätt på våra ringar. För att vara säker på beställningen så går det alltid att rådfråga oss i förväg innan ringen har tillverkats, så guidar vårt team er rätt. Våra ringar levereras alltid i vår vita ringask av trä.

 

Möt vår VD och Design Manager

 

  VD-bjorlingzetterberg-forlovningsringar-vigselringar  
På bilderna visas förlovningsringen Alessia i vitguld
"På Björling Zetterberg skapar vi kvalitativa hantverk för era stora stunder i livet."
Bakom varje ring så finns det en historia, och vi är glada över att få möjligheten och förtroendet att hjälpa er att föreviga ert band i symbol av ringar. Vi på Björling Zetterberg arbetar ständigt med perfektion och för att våra designer ska vara så tilltalande som möjligt och att skapa enastående hantverk för er att bära med er livet ut. Tillsammans med ett team av kompetenta designers, guldsmeder och juvelfattare gör vi det möjligt att få era drömringar skapta och att göra processen för er så smidig som möjligt.

 

Tillverkning

 

    

På Björling Zetterberg sker vår tillverkning i Sverige och i Diamond District, Manhattan New York med ett team av ledande designers, guldsmeder och juvelfattare för att kunna skapa enastående hantverk till varje enskild person. Vi har ett brett sortiment av designer, alltifrån minimalistiskt formgivna solitärringar till dubbla haloringar. Allt för att varje enskild person ska hitta sin drömring. För hjälp och support så går det att nå oss via vår supportchatt och via vår mail: info@bjorlingzetterberg.se. Vi använder oss enbart av certifierade och konfliktfria diamanter i vår tillverkning. Vår leveranstid är i regel 4-6 veckor.
För att läsa mer om diamanter gå in på "Diamant - guide"
För att mäta ringstorlek gå in på "Ringmått"
För att ta reda på hur man väljer ringar gå in på "Hur man väljer en ring"
Björling Zetterberg AB
Org.nr:559317-8964