Varukorg
ENBART KONFLIKTFRIA DIAMANTER, BETALA MED KLARNA

Integritetspolicy

VAD GÖR VI MED DEN INFORMATION SOM DU LÄMNAR?

När du handlar något hos oss får vi tillgång till personlig information om dig, som ditt namn, din bostadsadress och din e-postadress. 

Din IP-adress registreras automatiskt när du besöker en hemsida.

När du lämnar personlig information förutsätter vi att vi endast får använda din personliga information för den specifika tjänst som du efterfrågar, t.ex. att genomföra ett köp.

SAMTYCKE

Samtycke gällande marknadsföring via email

Om vi har fått ditt samtycke kan vi skicka email till dig om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.

Hur ger jag mitt samtycke?

Om vi ber om att få använda din personliga information i marknadsföringssyfte, frågar vi uttryckligen efter ditt samtycke eller ger dig möjlighet att tacka nej.

Hur tar jag tillbaka mitt samtycke? 

Om du ändrar dig efter att du har givit ditt samtycke kan du ta tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss på info@bjorlingzetterberg.se.

Oaktat ditt samtycke kan vi lämna ut din personliga information om vi enligt lag är skyldiga att göra det.

TJÄNSTER SOM TILLHANDAHÅLLS AV TREDJE PART

Vad gäller tredjeparts-tjänster, t.ex. betaltjänster eller hemsidor som vi länkar till, rekommenderar vi att du läser de användarvillkor och sekretesspolicys som gäller för dessa tjänster. Cronstedts användarvillkor och sekretesspolicy gäller alltså inte tredjepartstjänster, eftersom att dessa tillhandahålls av andra företag.

SÄKERHET 

För att skydda din personliga information vidtar vi rimliga försiktighetsåtgärder och uppfyller för branschen goda accepterade standarder.

Bank- och kreditkortsinformation krypteras genom SSL (Secure Socket Layer) och lagras med en AES-256-kryptering. Även om ingen metod för att göra överföringar på internet eller för att lagra något elektroniskt är helt säker, uppfyller vi alla PCI-DSS-krav och använder i övrigt för branschen goda accepterade standarder.

COOKIES

Här är en lista på kakor (cookies) som vi använder. Vi har listat dem så att du ska kunna välja bort dem om du vill.

_session_id unique token, sessional, Möjliggör för shopify att lagra information om besök på hemsidan, vilka individuella sidor på hemsidan som används och vilken länk som tog besökaren till vår hemsida

 _shopify_visit sparar ingen data, varar i 30 minuter från senaste besöket, används för att räkna antalet besök på hemsidan totalt sett

 _shopify_uniq, sparar ingen data, löper ut vid midnatt (relativt till besökaren), räknar antalet besök som en enskild besökare gör

cart, unique token, varar I två veckor, lagrar information om innehållet I din kundvagn

 _secure_session_id, unique token, sessional

ÄNDRINGAR I INTEGRITETSPOLICYN

Vi förbehåller oss rätten att ändra integritetspolicyn, så vänligen regelbundet se över den uppdaterade versionen som du hittar på den här sidan. Ändringar träder i kraft direkt. De ändringar som eventuellt görs kommer att göras med användarnas intresse I beaktande.

Om vårt företag förvärvas eller går samman med något annat företag kan din personliga information överföras till de nya ägarna så att vi kan fortsätta att sälja produkter till dig.

FRÅGOR OCH KONTAKTINFORMATION

Om du har frågor gällande sekretesspolicyn vänligen kontakta oss på info@bjorlingzetterberg.se

BJÖRLING ZETTERBERG AB

ARTILLERIGATAN 6

114 51 STOCKHOLM

Org.nr 559317-8964

08-519 70 612

info@bjorlingzetterberg.se