Spelar hantverket roll?

forlovningsringar-vigselringar-dam-kvinna-vitguld-guld-diamanter-platina   forlovningsringar-vigselringar-dam-kvinna-vitguld-guld-diamanter-platina

På bilderna så syns förlovningsringarna Francesca och Margaux

När man väl bestämt sig för val av diamantform, design och modell till sin förlovningsring så återstår hantverket. Vem ska tillverka förlovningsringen som du ska bära med dig livet ut? Hur viktigt är det med tillverkningen och vem som utför hantverket? Som man kan se på bilderna är hantverket nästan det viktigaste när man väljer vem som ska tillverka förlovningsringarna så att diamanterna och designen på förlovningsringen kommer till sin rätta. Det finns många olika sätt att tillverka tex. en päronslipad diamantring på och som man kan se på bilderna så är skillnaden stor. Det viktigaste när man väljer tillverkare är att man tänker på hur man vill att förlovningsringen ska se ut utöver val av diamant och design så att det blir förlovningsringen i din drömvision.

Det vi är stolta över på Björling Zetterberg förutom våra fantastiska designer till förmånliga priser är just vårt hantverk! Vi har de bästa tillverkarna på marknaden och har en del av våran tillverkning i högteknologiska Diamond District i Manhattan New York vilket gör att din förlovningsring kommer att se ut som på bilderna och du behöver aldrig vara orolig för att få ett halvhjärtat eller en låg nivå utav hantverket.